🇬🇧 English

Kotitreeniohjelma sinulle.

Yksilöllinen kotiharjoitteluohjelma
vain 4,90 €/kk

Kehittävän yksilöllisen treenin ei tarvitse olla kallista.

HimaTRAINING on fysiikkavalmentajien ja fysioterapeuttien suunnittelema kotiharjoittelupalvelu, jonka tavoitteena on madaltaa ihmisten kynnystä pitää huolta omasta kehostaan treenaamalla.

Aloita ilmainen 7 päivän kokeilu Näin se toimii
Kotitreeniohjelma
Kotitreeniohjelma

Onko harjoittelun aloittaminen sinulle vaikeaa?

HimaTRAINING auttaa sinua aloittamaan ja myös pysymään harjoittelun parissa.

Sinulle räätälöity

HimaTRAINING-harjoittelu alkaa aloituskyselyllä. Siinä kartoitetaan kuntotasoasi, käytettävissäsi olevia harjoitusvälineitä ja haluamaasi treenitahtia. Generoimme vastaustesi perusteella sinulle automaattisesti yksilöllisen harjoitusohjelman.

Selkeä

Kerromme sinulle tismalleen, mitä liikkeitä teet ja kuinka paljon, aina lämmittelystä tukiliikkeisiin asti. Näet kaikista liikkeistä esimerkkivideon ja sanalliset ohjeet. Voit vain klikata päivän harjoituksen ruudulle ja aloittaa treenaamisen.

Progressiivinen

Kaikki HimaTRAINING-harjoitusohjelmat ovat progressiivisia, mikä tarkoittaa että vaikeusaste nousee viikko viikolta tasaisesti kuntotasosi mukaisesti. Tämä takaa optimaalisen kehityksen mahdollisimman vähällä vaivalla.

Haasta itsesi

Kokeile 7 päivän ajan ilmaiseksi.

Aloita kokeilu »

Fysiikkavalmentajien ja fysioterapeuttien kehittämä palvelu

Tieteelliseen tutkimustietoon perustuvat harjoitusohjelmat takaavat maksimaalisen hyödyn käytetylle ajalle

Voimaharjoittelussa tuloksien saavuttamiseksi tärkein asia on systemaattinen, rauhallinen eteneminen kohti raskaampia harjoitteita, pitäen säännöllisesti kevyempiä viikkoja, jotta keho ehtii totuttaa itsensä lisääntyneeseen rasitukseen ja vahvistaa itseään. Tätä ilmiötä kutsutaan superkompensaatioksi.

Harjoittelun ohjelmointi on ensiarvoisen tärkeää, mikäli harjoittelulla pyritään saamaan tuloksia ja välttämään ylirasituksesta johtuvia ongelmia.

Antamalla mahdollisuuden valita vaikeampi liike tai vaikeampi harjoitusohjelma, HimaTRAINING-ohjelmat pitävät huolen, että harjoittelun haastavuustaso on optimaalinen. Lisäksi ohjelmat sisältävät aina kevyemmän viikon neljän viikon välein, jotta kehitystä pääsee tapahtumaan ja ylirasitustilaa ei pääse näiden harjoitteiden vuoksi syntymään.

Systemaattinen eteneminen
kohti raskaampia harjoitteita
Laskelmoidut ja ohjelmoidut
kevyemmät viikot
Tuloksena on
jatkuvan kehityksen sykli

Treenaa missä tahansa

HimaTRAINING-harjoittelu ei ole paikkaan sidottua

Harjoitusohjelmat sopeutuvat tarpeisiisi – olit sitten kotona, matkoilla, mökillä tai missä tahansa, voit koska tahansa avata nettiselaimen ja aloittaa ohjatun treenin.

Aloita kokeilu »