🇬🇧 English

HimaTRAINING-palvelun tarina

Kotitreeniohjelma

Maaliskuussa 2020, liikkumis- ja kokoontumisrajoitusten muuttaessa ihmisten päivittäistä elämää, halusimme tuoda heidän arkeensa helppokäyttöisen, progressiivisen ja ennen kaikkea yksilöllisen tavan harjoitella ja kehittää itseään, missä ja milloin vain.

Näin syntyi ajatus palvelusta, joka auttaa lisäämään kehittävää harjoittelua viikottaiseen arkeen, tarjoamalla kaikille, juuri heitä sopivasti haastavat, liikkeet ja harjoitusohjelmat.

Ilmainen kokeilujakso

Palvelun tavoitteena on ennen kaikkea ihmisten elintapojen muuttaminen liikunnallisemmiksi.

Haluamme että ihmiset suhtautuvat itsensä, oman liikkumisensa ja sitä kautta oman hyvinvointinsa kehittämiseen paremmin.

Pyrimme siihen, että ihmiset kokevat konkreettisesti kykenevänsä liikkumaan paremmin, huomatessaan pystyvänsä yhä haastavampiin liikkeisiin. Näin he pystyvät etenemään kohti terveempää elämää, mielekkäästi kehoaan vahvistaen.

Henkilö lukemassa kirjaa

Useille meistä säännöllinen harjoittelu tuo merkittäviä hyötyjä lähes välittömästi - yleisvointi kohenee ja epämääräisten kiputilojen määrä vähenee.

Kaikille meistä hyödyt ovat kiistattomat viimeistään elämämme loppupuolella, jolloin olisi aikaa keskittyä elämästä nauttimiseen esimerkiksi matkaillen tai lastenlasten kanssa aikaa viettäen.

Millaisessa kunnossa sinä haluat nämä vuodet viettää ja mitä kaikkea haluat vielä pystyä kokemaan?

Henkilöt harjoittelemassa

Esimerkiksi kyykkyliikkeen vaikeampiin variaatioihin, kuten yhdellä jalalla kyykkyyn menemiseen ja ylös nousemiseen kykeneminen, ei itsessään välttämättä paranna kenenkään elämänlaatua välittömästi. Kukapa haluaisi kurottaa kaupan alimmalle hyllylle vain yhdellä jalalla seisten, kun kahtakin voisi käyttää?

Kuitenkin tämän liikemallin säännöllinen haastaminen vahvistaa jalan lihaksistoa, mikä vähentää jalkojen kipuilua nyt, sekä tulevaisuudessa. Lisäksi se hidastaa lihasten surkastumista ja liikkumiskyvyn heikkenemistä vanhemmalla iällä. Sitäpaitsi, onhan yhden jalan kyykky hieno temppu näyttää kuusikymppisillä!

Kun tarjolla on ohjelma, joka on aina mukanasi, ei vaadi välineitä, eikä hirveästi aikaakaan, mikä on sinun syysi olla pitämättä itsestäsi huolta?

Tutustu etävalmentajiisi

Tutkimustietoon ja kokemukseen perustuvaa harjoittelua

Samuli Moilanen, fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti (AMK) on HimaTRAINING-konseptin ideoija. Hänen kanssaan palvelua on yhdessä kehittänyt fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti (AMK) Raimo Stefanov.

Samuli Moilanen

Samuli Moilanen

  • Fysioterapeutti (AMK), Laurea AMK
  • Liikuntalääketieteen, valmennuksen ja urheilufysioterapian lisäopintoja

Samuli on urheilun parissa koko nuoren ikänsä toiminut valmentaja, jolla on fysioterapeutin työn lisäksi vuosien kokemus jalkapalloilijoiden ja koripalloilijoiden taito- ja fysiikkavalmennuksesta.

Raimo Stefanov

Raimo Stefanov

  • Fysioterapeutti (AMK), Laurea AMK
  • Personal trainer, TYA
  • Fysiikkapäävalmentaja, Tapiolan Honka

Raimolla on vuosien kokemus ammattilais- ja maajoukkuetason urheilijoiden fysiikkavalmennuksesta. Hän työskentelee nykyään koripalloseura Tapiolan Hongan juniori- ja aikuisjoukkueiden fysiikkapäävalmentajana.